hafh logo orig1

 

Ouderenzorg kan anders!

Het annafrij huis is opgericht door Anja Frijters en Natasja Nollen, met ieder meer dan 20 jaar ervaring met het zorgen voor dementerende ouderen.

Door de jaren heen is de traditionele ouderenzorg zo veranderd dat deze niet meer past bij de visie die zij hebben over zorgen voor dementerende ouderen.

Door toegenomen verzakelijking, hogere werkdruk is er in de reguliere zorg te weinig tijd voor de individuele, respectvolle benadering van de dementerende ouderen die zo essentieel is.

Anja en Natasja zijn overtuigd dat het anders kan en moet.HAFH Folder 2012 V1-3 qrt

Het resultaat is het annafrij huis. De individuele benadering van dementerende ouderen en hun mantelzorger staat hier centraal. Wij realiseren ons dat de mantelzorger de oudere uit respect en liefde de zorg geeft die het beste bij de dementerende past. Daarom bieden wij op diezelfde basis onze zorg aan.

Er is veel aandacht voor het welzijn van de dementerende ouderen en mantelzorger. Wij vinden het belangrijk dat de mantelzorger ontspanning kan nemen zodat de dementerende zolang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Tijdens het verblijf in het annafrijhuis kan de dementerende, net zoals thuis, zijn/haar eigen gewoontes of hobby's voortzetten.

 

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn.