hafh logo orig1

 

Stichting het annafrij huis ook kort weg het annafrij huis biedt een tijdelijk verblijf voor dementerende ouderen om mantelzorgers te ontlasten.

KvK nummer 62761048  

RSIN / Fi-nummer 854947152

Doelstelling

Het annafrij huis:

biedt een warme, huiselijke en veilige omgeving waar dementerende ouderen tijdelijk kunnen verblijven wanneer de mantelzorger ruimte wilt om te kunnen ontspannen of voor een periode ontlast moet worden.

biedt een warme, huiselijke en veilige omgeving waar dementerende ouderen kunnen verblijven indien het niet meer verantwoordt is om thuis te blijven wonen en er nog geen plaats is in een instelling naar keuze. 

biedt een helpende hand in het annafrij huis zodat er voor de mantelzorger een korte periode vrij komt om afspraken te kunnen nakomen zoals een tandartsbezoek, ziekenhuisbezoek, verjaardagsvisite.

biedt flexibele opvang  die binnen 24 uur gerealiseerd kan worden. De overnachting mogelijkheden kunnen flexibel gerealiseerd worden mits er plaats is.

biedt ondersteuning bij het invullen en aanvraag van indicatie en PGB.

Hoofdlijnen beleidsplan

Het uitbreiden van de tijdelijke 24 uurs opvang op meerdere locaties zodat er zoveel mogelijk mantelzorgers ontlast kunnen worden. 

Het opstarten van een flexibele opvang op alle dagen van de week incl feestdagen zodat de dementerende ouderen zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de mantelzorger zijn/haar sociaal leven in stand kan houden.

De kosten van de flexibele opvang blijft onder de kosten van een opname in een instelling zodat de zorg betaalbaar blijft.

Bestuurleden


Voorzitter             A.J.M.M. Frijters-Bogers            

Penningmeester    J.A. Frijters

bestuurslid           N.T.M. Nollen

bestuurslid           C.M. Verbeek-Klaassen

bestuurslid           J. Bogers

Bestuursleden ontvangen geen beloning.

Wilt u meer informatie stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jaarrekening 2015

Jaarrekening 2016

Jaarrekening 2017

Jaarrekening 2018

Jaarrekening 2019

Jaarrekening 2020

Jaarrekening 2021

Jaarrekening 2022

Uitgevoerde activiteiten 2021 & 2022

Algemene Voorwaarden